Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a legkiszámíthatóbb...

Melyik a legkiszámíthatóbb érettségi tárgy?

Figyelt kérdés
Már van érettségim, a plusz pontok miatt középszintűznék egy 6. tárgyból. A kérdés, hogy melyik a legkiszámíthatóbb, amire könnyedén, otthon is fel lehet készülni? Félreértés ne essék, nem a linkeskedés a cél, mert tanulni így is, úgy is fogok. Infóra tényleg egyszerű felkészülni? Anno hármas voltam belőle, bár nem is nagyon érdekelt akkoriban a téma, jó pár éve. De most, hogy úgyis gépközelben vagyok, így lehet célszerű lenne infóból, nem tudom. Egy 65% már elegendő lenne a célomhoz.
2022. ápr. 21. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Középszintű érettségivel szeretnél pluszpontokat szerezni? Nem kritika, csak furcsa, mivel ha nem felvételi tárgy, akkor sehova nem tudod beszámíttatni, nem jár érte az égvilágon semmi.

Gondolom, ismered a kétféle pontszámítást:

(felv_tárgy#1% + felv_tárgy#2% + (magyar% + matek% + töri% + nyelv% + felv_tárgy#1v2%)/5 + pluszpontok + 11.-12. évvégi jegyekből max 100pont

VAGY

2*(felv_tárgy#1% + felv_tárgy#2%) + pluszpontok

Egyébként az informatika tényleg nem egy nagy falat, de az etika érettségibe se hal bele az ember.

2022. ápr. 21. 19:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen felvételi tárgy, beszámítható, emeltem van más tárgyból.
2022. ápr. 21. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Édes istenem...
2022. máj. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!