Szerintetek ha nem sikerül érettségin a matek de a többi igen akkor az ugyanúgy “szégyen”?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán szégyen ,ha nem sikerül elsőre vagy ,ha nincsen ?
A matekon izgulok mert próba érettsègit írok újat mert az előző nem sikerült és kaptam még egy lehetőséget, tanulgatok rá átnéztem 2010-től 2020ig az érettségiket de valahogy mègsem ragadnak meg…
És lehet nem fog sikerülni
És nagyon szégyenkezve érzem magam már előre ez miatt..
Nektek mi a véleményetek erről?
2022. ápr. 19. 19:01
1/3 anonim válasza:
Én sík hülye voltam matekból, 11.-ben majdnem megbuktam, mégis simán meglett az érettségi, még csak nem is kettessel, felesleges rágörcsölni, annyira nem nehéz.
2/3 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy bízz önmagadban!
m
Mielőtt elkezdenéd a választ írni, jól rágd át a kérdést, hogy jól megértsed.
Ha nem sikerül, attól még nem dől össze a világ, de kellemetlen a családban, rokonoknál, ismerősöknél.
Sok sikert!
3/3 A herceg válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Tik-Tok-ról a Rapidmatek felhasználót, nagyon sok értelmes dolgot mond, és sokat tud segíteni. Amúgy ne görcsölj rá túlságosan, mert úgy sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!