Egész pontosan 40 lejről van szó,mert Romániában élünk.
Tehát a tizedikes fiam fogadott valamire az egyik osztálytársával, és elnyert tőle 40lejt. Két nappal később felhívott az osztályfőnök, hogy a gyerek szülei mélységesen fel vannak háborodva és követelik vissza a pénzt, ezenkívül pedig feljelentést tettek a tiltott szerencsejáték miatt.
Utólag kiderült, hogy több gyerek is rendszeresen részt vett hasonló fogadásokban és a szóban forgó gyerek ezelőtt nyert is. Mikor pénzt nyert az én fiamtól akkor nem volt probléma a szerencsejáték?
Még nem tudom. Tegnap hívott az osztályfőnök és abban maradtunk,hogy majd jövőhéten elküldöm a gyerekkel a pénzt. Állítólag a feljelentést már megtették, de a rendőrség még nem keresett.
2022. ápr. 15. 20:48
3/8 anonim válasza:
Szerintem túlzás. Én beszélnék a szülőkkel, hogy ha nem vonják vissza a feljelentést,akkor én is ugyanúgy feljelentem az ő fiukat.
2022. ápr. 15. 20:55
4/8 anonim válasza:
Ha feljelentést tesznek, a rendőrségen kb. körbe fogják röhögni, mert még a szabálysértési kategóriát sem éri el az összeg.
2022. ápr. 16. 01:54
5/8 anonim válasza:
Itt 2 ember hibázott összesen: a vesztes gyerek apja és anyja, mert ha nem akarják hogy ilyenbe belemenjen a gyerek, akkor meg kellett volna tanítani rá. Egyébként ez tök jó dolog, fogadnak, buknak, nyernek, és nem nagy pénzben. Szard le.
2022. ápr. 16. 14:00
6/8 anonim válasza:
A tiltott szerencsejátékban az édes kicsi fiacskájuk is pont annyira benne volt mint a tiétek. Hanem nem tudtak volna tőle elnyerni 40 lejt.
Annyira meg gondolom nem retardáltak, hogy a saját fiukat is feljelentsék ezzel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!