Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel a vizsgár...

Hogyan készüljek fel a vizsgára, ha nincs hozzá anyagom?

Figyelt kérdés
Óraütközés miatt nem tudtam bejárni az előadásra, emiatt nincsen jegyzetem és nem tudom miről tanultak, mivel foglalkoztak az órákon. A tanár nem ad ki semmilyen anyagot, se ppt-t, se vázlatot. Többektől kértem már jegyzetet, de nem adott nekem senki. Kiírtam a csoportba is, nem kaptam választ. Az olvasmányok meg vannak adva, de ezen kívül semmim sincs és nem tudom, hogy most annyi könyvből hogyan bogarászhatnám ki azt, ami majd pont szükséges lenne a vizsgára.
2022. ápr. 14. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Első éves vagy? Az óraütközéses orak ilyenek. De ilyenkor azt szokták csinalni, hogy kiállítanak errol egy igazolást, és a felére be tudsz járni mindkét órára, illetve plusz feladatokkal a hianyzast tudod orvosolni. De ezt mar ev elejen meg kellett volna nezned a TVSZ-ben nalatok egy hogy mukodik. Ez az opcio kötelező targyaknal van igy, ha valasztható akkor azt szoktak mondani, hogy kesobb vedd fel.
2022. ápr. 14. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
hat akkor kb sehogy. ha meg az evfolyamtarsaid is ilyen irigyek. legkozelebb ne vedd fel ugy az oraidat hogy utkoznek
2022. ápr. 14. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Milyen óráról van szó?
2022. ápr. 14. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
A kiadott szakirodalom és vizsgakérdések alapján készülj fel így.
2022. ápr. 14. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem a hiányzás a gond, hanem az, hogy nincsen anyagom a vizsgához. Két kötelező tárgyam ütközik (egy időpont volt mindegyikből, nem tudtam volna máshogy felvenni) és utolsó éves vagyok, tehát halasztani sem tudtam volna az egyiket egy következő félévre. Az egyikre muszáj volt bejárnom, mert ott az órai munka is a követelmény része, viszont a másik tárgyból csak le kell vizsgázni. A tanárnak szóltam az év elején és mondta, hogy semmi gond nincs, nem gond ha nem járok be stb., de a vizsgát ugye nekem is meg kell írnom és valamiből fel kellene rá készülnöm.

Nincsenek vizsgakérdések sem, csak az olvasmányok.

2022. ápr. 14. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak segíteni alartam a kérdezőnek mert lehet hogy lett volna anyagom a tárgyhoz,de mivel lelettem pontozva segítsen meg a jóisten.
2022. ápr. 14. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!