Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Informatika szóbeli érettségi??

Informatika szóbeli érettségi??

Figyelt kérdés
2 éve érettségiztem, idén pedig infóból szeretnék középszinten javítót írni, viszont azt sem tudom mi fán terem az infó szóbeli, mivel 2020-ban nem is kellett, illetve órákon sose tanultuk az elméleti részét. Kezdek ráparázni, interneten pedig csak egy oldalt találtam, ahol 4 oldalas egy tétel, amit túl soknak találok. És ahogy olvastam mindig megváltoztatják a tételeket/témaköröket? Ez azt jelenti nem csak 15-20, hanem ennél is több tételt kell megatnulnom? Nagyok nem vagyok képbe ezekkel, és sajnos nem is tudom kitől kérhetnék segítséget. Akár fizetnék is, ha valaki tök jól kidolgozott tételeket elküldene nekem.

2022. ápr. 13. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges idegeskedni, a közép szóbeli a nevetséges kategória. De ha ennyire parázol, vegyél egy felkészítő könyvet, beírod googlebe, kb 2000Ft

Szerintem elég ha írásbeli után elolvasod párszor, addig meg az irasbelire készülj, mert az sokkal nagyobb részben számít, nem mintha az nehéz lenne.

Én emelteztem infobol ősszel, szóbelim 90% lett, úgy hogy olyan tételt húztam, amikről azt sem tudtam, hogy létezik.

Józan paraszti ésszel kb bárki el tudta volna mondani.

A LÉNYEG A SZÓBELIN

A feltett kérdésekre válaszolj!! Lesz időd kidolgozni. Ne valami full másról kezdj el beszélni, mert azt nagyon nem szeretik (hallottam olyan feleletet az enyém előtt)

És tényleg ne izgulj

Sok sikert

2022. ápr. 19. 01:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod és a bíztatást! Viszont most tényleg egy egész könyvet át kéne olvasnom/meg kéne tanulnom?:(

Olyan jó lenne ha minden tétel meglenne valahol amiből tanulhatnék.

2022. ápr. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!