2 hetem van megírni a szakdolgozatom és képtelen vagyok. Mit tegyek? Bármi tipp?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve. 2 hét múlva le kell adnom a szakdolgozatomat. Olyan téma, ami nagyon fontos számomra és nem is nehéz. Mégsem tudom rávenni magam. Tudom, nem mentség, de az elmúlt hónapokban súlyos mentális gondokkal küzdöttem, pszichiátertől pszichiáterig jártam, most be lettek állítva a gyógyszereim, de nagyon fáradékonnyá tesznek. Valószínűleg ezért nehezebb nekiállni, de nem mentegetem magam. Muszáj ebben a félévben végeznem, nem halaszthatom jövőre. Mit tegyek? Az a baj, hogy nagyon sokat is dolgozom, mire hazaérek, még hullafáradtabb vagyok, ráadásul stresszes is, a padlón vagyok tőle. Mihez kezdjek? Hogy fejezzem be 2 hét alatt?2022. ápr. 11. 20:18
12/14 A kérdező kommentje:
Leadtam, de elég rossz lett. Nem baj, nem is érdekel már igazából, csak diplomázzak le. Szomorú, mert sokkal sokkal jobbat ki tudtam volna hozni magamból, ismerem a képességeimet, ez meg egy rakás szar lett konkrétan:( De nem baj, most akkora a mélypont, hogy ennyi telt tőlem
2022. máj. 13. 12:24
13/14 anonim válasza:
Nem baj, gratula én is így éreztem a sajátomat még is jó lett, majd írd meg hanyas lett(csak kivancsisag).
14/14 anonim válasza:
Majd a záróvizsga felhúzza. Gratulálok, legalább túlvagy rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!