Ki hány ponttal került be informatikus könyvtáros szakra?
Kedves Tagok!
Szeretnék erre a szakra jelentkezni és hát jó lenne államilag támogatottra bejutni. Bár ezzel szerintem midnenki így van. Érdekelne,hogy akik bejutottak erre a szakra vagy már el is végezték azok hány ponttal jutottak be és mi a véleményük mennyire van esély államilag támogatottra bejutni? Azért is kérdéses mert egy elég alacsony pontszámot igénylő szakról van szó és kíváncsi vagyok mennyi esély van.
Válaszaitokat előre is köszönöm! Esetleg tanácsokat is elfogadok ezzel a szakkal kapcsolatban, pluszban hátha más is olvassa ezt a kérdést s neki is jól jön. :)
Kedves Librarian girl!
Én is abszolút így gondolom ahogy leírtad végig. Ráadásban nekem az első még amit figyelembe kell venni,hogy 31 éves vagyok és annak idején nem volt teljesítményem az iskolában mert fiatal voltam és gyűlöltem tanulni. Nekem újra kell tennem azt a két érettségi tantárgyat amivel tervezek jelentkezni. Az én esetemben a történelem középfok és az angol emelt szinten. Örülök ha ezekre fel tudok készülni ez alatt a pár hónap alatt úgy hogy sikeres vizsgát tegyek. Szóval nálam akkora baromi nagy választási lehetőségek amugy sincsenek. Főleg olyan szakokra amik magasabb pontszámot követelnek meg jóval. Másnak van kettő nyelvvizsgája még pluszban vagy valami okj amit még be tud nyujtani. Nekem ez a kettő megújított érettségi tantárgy van amivel terveznék jelentkezni. Szóval addig nyújtózkodj amíg a takaród ér ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!