Ha nem teljesítem az egyetemi röghöz kötést, mi történik?
Hallottam ilyet, hogy ha külföldre megyek és nincs a nevemen semmi itthon, nem tudnak semmit csinálni. Ez igaz? Ez elévül valaha? (Pl. 20 év múlva hazajövök még mindig számon kérhetik?) Ha időközben örökölök valamit, akkor azt elviszik, igaz?
Ugyanazok a következményei vannak, ha már megkaptam a diplomám és akkor is ha félbehagyom a tanulmányaim?
2 diplomám van, az egyiket államin szereztem, akkor még nem volt ilyen szabály. A legutóbbi képzésnél 7 félévből, 5-öt én fizettem. Annyit azért hozzátennék, hogy annak ellenére, hogy kicsengetek 320e-t félévente, nost azért semmit nem kapok, csak egy ócska minőségű képzést. Még egy normális diákigazolvány sem jár a levelezősöknek... A munkabérem többszörösen túl van sarcolva, -mint mindnekié-, de abból nem futja minőségi oktatásra, nem futja EÜ -re, nem futja semmire, csak focira, stadionra, meg értelmetlen beruházásokra, meg persze korrupcióra.
Szóval vicc, azt már meg sem említem, hogy nyugaton adóvisszatérítés jár a tandíjad egy részére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!