Angol szavakat és mondatokat, hogy tudnám hatékonyan megtanulni?
Van egy hihetetlenül fejlett, rendkívül hatékony és hasznos alkalmazás, ami kifejezetten a szókincs-fejlesztésre a legalkalmasabb. Titkos módszer, én is csak így anonim merem kiírni.
Úgy hívják, hogy: olvass könyveket!
3as vagyok.
Ezt elsőre is értettem. Könyvek vannak angolul is.
Használni kell a nyelvet, mint írják. Éspedig, ez a második nagy titok, azon a szinten, amelyik szinten vagy. Ez mondjuk B2-ig nagyjából a tankönyvek összeválogatott anyagai, illetve a tankönyvekbe írt párbeszédek. Azok átlagosan szükséges szókincsre alapulnak, és a tanuláshoz megvan a szövegkörnyezet is, hogy hol volt ez használva, és hogyan használják ezt. Van, aki lenézi az ilyent (értsd: fél a szellemi munkától, mert még sosem volt része benne), de hallottam már emberekről, akik beszéltek olyanokkal, akik láttak már olyant, akik így tanultak meg jó szinten angolul. :D Ezen kívül csak a sárkányfűárusok vannak, tuti receptekkel, mint: én elkezdtem a Patkánykirály című játékkal játszani fél éve, és most már angolul írom a disszertációmat, mert tanár leszek a cambridge-i egyetemen ősztől. Vagy: A Jóbarátok minden harmadik epizódját kell megnézni, fejenállva, péntek éjfélkor, és perfekt leszel két hét alatt. Vagy: ki kell menni Angliába, mert a tesco vidéki raktárában hamar felszeded a változatos káromkodások szókincsét (ez véletlenül igaz is, volt is itt ilyen srác, akinek pazar volt a szitkozódási szókincse)
Bele kell nyomni a kulimunkát, hozzávéve a fentebb írtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!