Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételi számításnál, ha...

Felvételi számításnál, ha feltöltöttem az OKJ-met (ami 5-ös lett) a felvire, akkor az ügyintézésben mikor fogják feldolgozni? És ha feldolgozzák, akkor ki fogja írni, hogy esetlegesen tudják-e 400 pontnak számolni az adott szakon?

Figyelt kérdés

Arra is kíváncsi lennék, hogy ez a pontszámítási módszer kiderülne-e a ponthatárok kihirdetése (július 21.) előtt?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2022. márc. 26. 15:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért nem ilyen pontosan. :)

Én például nagyon meglepődtem, hogy a részpontszámokat sem írja ki a rendszer.

Plusz én ezzel tényleg csak segíteni akartam...

2022. jún. 11. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
értem én,de oktatási intézmény függő hogy mikor kerülnek be az eredmények a KIR-be. Van ahol már másnap felviszik,de van akik csak 1-2 hét múlva...
2022. jún. 11. 21:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Na például ezt nem tudtam, én eddig csak olyan esetet hallottam hogy kb. 2 hét, de látod legalább most ki lettem javítva. ;)

Én ennek csak örülök, legalább van esély, hogy hamarabb látom az eredményt.

2022. jún. 11. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdemes a sulit megkérdezni hogy mikor viszik fel a KIR-be ha valakinek nem jelenik meg sokáig.

Mondjuk ponthúzás előtt mindenképp felviszik,csak nem mindegy hogy van-e adminisztrációs hiba,és ha van, azt mennyi idő alatt javítják...

2022. jún. 11. 22:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, majd utánajárok! ^^
2022. jún. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!