Könyvtáros szakmára (diplomás vagy OKJ), miként tekintesz, lelki szemeid előtt, miként jelenik meg, nem olyan, akár egy raktáros, gyermeked ilyen irányú továbbtanulásához, mit szolnál?
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 15:39
1/11 anonim válasza:
Azt, hogy felejtse el, mert nincs rá igény, nem fog tudni elhelyezkedni vele. Egyébként nem az a valódi könyvtáros munka, amit mi látunk, attól sokkal másabb és szerteágazóbb, komoly informatikai tudás is kell már hozzá.
2/11 anonim válasza:
Szerintem az csak akkor éri meg ha mindenképp ez a munka a fontos számára. Tehát alapvetően egy könyvtárban képzeli el magát hosszú távon. Egyébként mást nem nagyon tud vele kezdeni. De ahogy az első is írja, azért elég sok része van annak a munkának is, tehát teljesen más a suliban a könyvtáros néni, meg a komolyabb OSZK szintű könyvtárban a digitalizációban részt venni.
3/11 anonim válasza:
A gyerekemet biztos, hogy lebeszélném, számomra egy kasszás vagy egy takarító munkájával egyenrangú. Oké ilyennek is kell lenni valakinek, de nem kell hozzá túl sok agy.
4/11 anonim válasza:
3. Gondolom te is takarító vagy kasszás vagy, mert ennyi ésszel más nem is lehetnél.
5/11 anonim válasza:
Hát persze, egészen biztosan. Azért nézném le, mert én is azt csinálom? Hol ebben a logika? Te pedig már fel is mérted a véleményemből az inteligencia szintem, érdekes.
6/11 anonim válasza:
5. Igen, olyan egyszerű a gondolkodásod, mint a faék. Az intelligenciád meg olyan kicsi, hogy nagyítóval se lehetne megtalálni.
7/11 anonim válasza:
Ha te így gondolod nem vitatkozom, nem személyeskedek, mint te. Csak, hogy lásd rosszul méred fel az embereket, természettudományi területen lesz doktorim.
9/11 anonim válasza:
Szomorú, hogy egy ilyen előítéletes, ítélkező, alacsony szellemi színvonalú ember elviheti a doktori címig.
10/11 anonim válasza:
Kolléganőm diplomás könyvtáros végzettséggel soha nem dolgozott könyvtárban, miután végzett a tanulással. Ellenben vezetett egy központi raktárat pár évig egy autóalkatrész forgalmazó cégnél. Közös munkahelyünk a második állása, az egyik tévében, archiváló munkakörben melózik. (jómagam más munkakörben vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!