Tényleg az van a jogszabályba, hogy a tanár igazából nem is veheti el a diáktól a telefont, csak óra végén kaphatja meg?
Nekünk a suliba van a hülye házirend hogy reggel be kell adni a telefont és tanítás végén vissza kapjuk
Nem értem ez miért van
Utálom ezt a házirendet, igazgató nőt nem tudjuk megkérni hogy szedje ki ezt a szabályt vagy változtassa meg🙄
Az a baj hogy sokszor van hogy valamelyik osztálytársunk otthon van mert beteg vagy valami ilyesmi és honnan tudhatja meg hogy most lesz óra, vagy helyettesítés van (hogy kell-e neki a Teams-en lenni, ott szoktak nekünk lenni az online órák)
És egyébként én suliba max zene hallgatásra használom, számológép használatára, és ha van akkor az egyik osztálytársamnak írom hogy épp mi van
Miért törlődik már másodjára amit írtam be?
Egy linket küldtem ezzel kapcsolatban
De mióta online oktatás van azóta van hogy így be kell csatlakozni ha valaki online van
Én szünetbe szoktam csak zenét hallgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!