Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbízható ha innen rendelek?

Megbízható ha innen rendelek?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 11. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Előfizetés...

Szükseged van azcösszes könyvre?

Spanyol cég...

2022. márc. 11. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megrendelheted. Ráadásul átvétel után fizetendő, szóval mégcsak az sincs, hogy előre kifizeted, aztán nem kapsz érte semmit.
2022. márc. 11. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Külön le kell mondani, előre elkötelezed magadat 60 könyv vásárlására.

Kicsit olyan behúzós módszer. Dislike.

2022. márc. 11. 22:43
 4/6 A kérdező kommentje:
3. Kell az egész sorozat, feltéve ha meg is kapom és annyiért amennyiért adják.
2022. márc. 11. 23:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondolom a nyelv magyar attól, hogy Spanyol a cég?
2022. márc. 11. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:

#3, nem tudom, minek kell fölöslegesen generálni a feszültséget...

Bár másik cégtől rendeltem (Eaglemoss Ltd.), a Matematika Világa kiadványt, nem volt semmi probléma. Havonta jött a csomag, csomagonként 2 könyvvel, végig nem volt semmi gond, és még a beígért extra ajándékokat is megkaptam az előfizetésem után (nem kell nagy dolgokra gondolni). A könyvek keménykötésűek, szép kidolgozásúak, és magyar nyelvűek (nem eredeti magyar kiadás, már meglévő kiadványok lettek lefordítva magyarra).

Nincs semmilyen elköteleződés 60 könyvre. Mi több, a matekos hamarabb véget is ért (ha jól emlékszem, 48 könyv jött); a csomag mellé volt rakva a levél, hogy több nem jön, tudjak rá. De akármikor lemondhattam volna a rendelést, bárminemű retorzió nélkül.

És a legfontosabb: mindig UTÓLAG kellett fizetni.

2022. márc. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!