Goboo.com mennyire megbízható áruház? Milyen költségei vannak Magyarországra rendelem? Mostanában vet Itt egy valamit? Megérte innen rendelni? Előre kell utalni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 09:27
1/4 A kérdező kommentje:
Szállítási költség mennyibe kerül?
2021. márc. 23. 09:30
2/4 anonim válasza:
nekem kamunak tűnik, de amúgy is, miért nem jó itthon megvenni?
az egy dolog hogy az oldalon olcsóbbak, de tuti megvámolják a csomagot, vámkezelés, áfa költsége, aztán még drágábban jössz ki, mintha itthon vennéd meg.
3/4 anonim válasza:
Ez a Xiaomi hivatalos partnere. Nem kamu.
4/4 anonim válasza:
Gyanús egy társaság.
Nem igazán lehet kideríteni, hogy mi a cég pontos neve, címe, telefonszáma, cégjegyzékszáma, adószáma, stb...
Bár a felhasználási feltételeikben ( [link] of Service/Terms_of_Service.html ) és az adatvédelmi nyilatkozatukban ( [link] ) emlegetnek valami "Goboo Singapore E-Commerce Private Limited"-et, de rájuk keresve csak egy megszűnt taxitársaságot(!!!) találtam:
A domain adataiból nem derül ki a cég neve, viszont az igen, hogy kínaiak:
Az mi.com szingapúri oldalán sem szerepel a goboo.com:
Én kerülném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!