(~). .(~) kérdése:
Megbízhatok egy Magyarországon nem annyira ismert telefonmárkában? Többi lent
Figyelt kérdés
Egy Vernee Apollo Lite ot szeretnék venni ami ahhoz képest, hogy mit tud nagyon olcsó és félek, hogy ez azért van mert hamar elromlik vagy valami ilyesmi. És mivel nem magyar telefon ezért azt sem tudom, hogy van e rajta magyar nyelv meg Play áruház Google etc.2016. jún. 20. 16:38
1/3 anonim válasza:
Én 2 éve Jiayu g2f-et vettem. A mai napig tökéletesen működik. Ez is kb. egy 10-15-tel kevesebbe került mint egy hasonló kaliberű Samsung vagy Sony. Csak kb. az összes haverom aki olyan Samut meg Sonyt vett már legalább 2x cserélt telefont.
2/3 anonim válasza:
Nekem eddig a samsung jött be. Külföldit biztosan nem vennék nem hiába olcsóbb biztos van valami hátránya.
3/3 anonim válasza:
Azért olcsóbb mert tartanak fenn akkor szervizhálózatokat meg marketing brigádot mint a nagy gyártók. Illetve hivatalosan nincsenek jelen Európában. A magyar webshopok egy nagyobb tételt rendelnek vagy közvetlenül a gyártótól vagy üzleti megrendelők igényeit kielégítő kínai webshopból. Aztán ha a magyar webshop korrekt akkor keres országon belül valami szervizpartnert, hogy ne legyen szívás a garis ügyintézés kínába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!