Ha már leadtam a jelentkezést emelt érettségire és a csekket is befizettem akkor, ha most mégis úgy döntenék, hogy kihagyom akkor már nem térítik vissza a befizetett összeget igaz?
Ahol leadtad a jelentkezést visszavonod. A kormányhivatalban vagy az Oktatási Hivatalban biztosan el tudják neked magyarázni mi a menete.
1-es
Igen, igen erre gondoltam de az Oktatási Hivatal oldalán leírtakban az áll, hogy a jelentkezési határidő letelte előtt lehet visszavonni. És ha jól tudom ez 15.-e volt. Szóval nem látok erre sok esélyt.
Egy kérdést megér.
Viszont, ha rám hallgatsz megcsinálod most, mivel, mint írtad két papírt is kapsz, ami sosem hátrány és most még sokkal könnyebb, mint x év múlva, amikor mégis kell talán valamihez. : ) Hajrá!
3-as
Ez, hogy könnyebb most, mint később nem igazán izgat, mert Hálistennek elég jól mennek a nyelvek és seperc alatt leteszek egy nyelvvizsgát ha úgy van. És most nem azért, hogy felvágjak de tényleg a nyelvek nekem kifejezetten jól mennek, sőt sokkal jobban, mint másoknak. Épp ezért gondolom úgy, hogy ráér még az. Mert most tényleg csak nyűg nekem.
Na de mindegy. Majd holnap felhívom őket, aztán letárgyaljuk a dolgokat. Én még reménykedem.
5-ös
Bocsi, első válaszoló te vagy? Ha igen írtam neked privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!