Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nincs otthoni táblára...

Ha nincs otthoni táblára pénzem, hogyan helyettesíthetném mégis?

Figyelt kérdés

nyelvtanuláshoz kéne nekem tábla, vmi hasonló, amiket a suliban használnak és alkoholos filccel írnak rájuk, árulnak otthoni használatra kisebb méretben ilyeneket, de elég drágák.

én könnyebben tanulok, ha táblára írhatok, mint ha füzetbe.

praktikus is, mert látom egész nap.

a post it-ek nem jók, nem szavakat írnék, hanem nyelvtant vezetnék le, sok szöveggel.

próbáltam lapokat kiragasztani és arra írni, de átlyukadt, és nincs erre felületem sem, csak a szekrény, és a filc nyomot hagyott rajta.

hogyan helyettesíthetném a táblát vmi hasonlóval?

2022. febr. 20. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Táblafilccel tudsz írni ablakra, vagy akár hűtőre. Vagy mi vettünk ilyen tapétát amire lehet írni krétával, és egy fadeszkát bevontunk vele, és kész is a home-made tábla.
2022. febr. 20. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Egy ilyen tábla 7000 forint, ha ennyire nincs pénzed, akkor buktad a dolgot.
2022. febr. 20. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valaki ennyire körülményes Jézusom
2022. febr. 20. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
nálunk a hűtő a kamrában van, az ablakok az utcára néznek, szval ez nem járható út, és azok a felületek sem lennének megfelelőbbek amúgy sem.
2022. febr. 20. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:

3

nem muszáj ám a kérdésem alatt lébecolnod, hiszen semmi érdemlegeset nem tudtál mondani, csak beszólni.

2022. febr. 20. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!