Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire számítanak rossznak...

Mennyire számítanak rossznak ezek a jegyek egyetemen?

Figyelt kérdés
5-4eseim vannak eddig a vizsgáimon, de az egyik 2-es lett és nagyon rosszul érzem magam miatta...

2022. febr. 17. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még ilyen, ezen nem szoktunk agyalni. Ha nem mentél el javítani, akkor felesleges ezen rugózni.
2022. febr. 17. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Haha velem pont ez volt, 5-ösök közé egyszer csak hopp! Egy 3-as. Irtó szarul éreztem magam pár hétig, ma már nem érdekel. Közben még egy 3-ast beszívtam, annak még örültem is. :D
2022. febr. 17. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még belefér egy-két ilyen szerintem, elvégre még ki kell tapasztalnod, hogy pontosan mik az elvárások, stb. Mondjuk azokat soha nem értettem, akiket csak annyi érdekelt, hogy legyen meg a 2-es, de ha általában jó eredményeid vannak akkor te nyilván nem ebbe a kategóriába tartozol.
2022. febr. 18. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem számítanak, arra figyelj hogy a minimum kredited és az átlagod meglegyen, hogy ne soroljanak át. Ezen kívül senki sem fogja nézni hogy egy kurzusból hányásra vizsgáztál, hacsak nem ezen múlik a tanulmányi ösztöndíjad, vagy rangsorolásos a tárgyfelvételed.

Persze törekedj a legjobbra, elvégre azért vagy az egyetemen, hogy azt tanulhasd, amit szeretsz, de vannak olyan tárgyak amiknél az a cél, hogy csak görbüljön, legyünk túl rajta!

2022. febr. 21. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!