Egyetemista társaim, ti füzetbe, vagy laptopba készítitek a jegyzeteket?
Vegyesen. Erősen elméleti a szakom, félévente 1 olyan tárgyam van, ahol ábrák/számolások is szerepelnek, ezt nyilván füzetben vezetem. Ugyanígy azokat a tárgyakat, amikből relatív kevés az anyag, előadásonként mondjuk csak 2-3 oldalt kell írni.
A tömény adathalmazos tárgyakat (pl jogi jellegűek) laptopon írtam, sokkal könnyebb volt tartani a tempót, vagy utólag szerkeszteni az egészet.
Na ez például tök jó!
Köszönöm a válaszod.
Füzetbe.
Jellemzően kicsi, A5-ös füzetbe tantárgyanként. Könnyű volt vinni magammal, átlátható volt, általában egy félévre egy füzet elég volt (ahol nem, ott tudtam, pl matekból nyilván spirálfüzetet használtam), és könnyű volt ZH-n használni is ;)
Most levelezőn annyit változott, hogy egy db regiszteres füzetet használok mindenre. Átírom a regisztert a tantárgyak nevére és könnyű átlátni, visszakeresni bármit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!