Szerintetek jó hogy egy magyar diáknak egy nap nyolc órája van és négyig bent kell maradnia??
Legfőképpen Fidesz szavazókat kérdezném hogy ők miért gondolják ezt hogy ez helyes de a függetlenek és az ellenzékiek is felszólalhatnak
Engem már az őrületbe kerget az egész iskolai rendszer Hála Istennek lassan érettségi és kiszabadulok de részvétem minden gyereknek aki még ezt le kell hogy dolgozza.
Meg hogy az SNI-s gyerekeket is kell hogy hátrálja ez az egész iskolai rendszer és magántanulói státuszra nekik sincs lehetőségük
És teljesen kikészíti őket idegileg lelkileg tanárok és a diákok is egyaránt és ezzel nem foglalkozik nagyon a Magyar oktatási rendszer
(Miközben rengeteg SNI-s gyerek pl. idetartozik az autizmus sokkal többre tudja vinni az életében mint egy full átlagos gyerek gondoljunk itt pl. Einsteinre Bill Gatesre vagy Newtonra
Szóval igen mi a véleményetek erről????
#19 köszönöm a választ!
Ha alap a 7 óra, az nagyon sok!
#1 Szóval ha te kibírtad akkor más is és álljunk meg a fejlődésben? Ennyi erővel visszamehetünk a középkorba is ők is kibírták.
Így 5-6 év távlatából szerintem fölöslegesen sok a töltelék és olyan tárgyakra fókuszálunk amiknek nincs jelentősége a valóságban.
Tipikus eset az irodalom, az érettségid múlik rajta, úgy hogy abszolút más irányba akarsz menni. Sokan mondják hogy "de alap műveltség" nem tudom ki-hogy van vele de azóta se elemeztem verset és nem beszéltem Petőfinek a korszakairól sem.
Plusz most bejöttek a plusz tesik amihez a hely sincs meg, etika és társai.
#10:
A diákhitel kamata nem piaci, hanem 2%.
Az egészségügy ingyenes.
A bruttó fizetésből levont adók, járulékok összege nem 56%, hanem 33% körüli.
Teremtett munkahelyeket, a megváltozott munkaképességűeknek már 44%-a dolgozik.
A közműcégeket visszavásárolták, nem kell extra profitot fizetni, és a rezsi nem emelkedett, mióta hatalmon vannak.
De szerinted mindezek eltörpülnek azzal szemben, hogy az oktatást elrontották.
Nekem is a mai napig nehéz elhinnem, hogy minden amit gimnáziumban tanultam és mondtak nekem az butaság volt. Minden erőfeszítésemet feleslegesen tettem.
Csak az angol és a matektudásomat használom.
Szóval kedves kérdező, csak éld túl és egy pillanatra se gondold, hogy nem igazságtalan.
Munka mellett letettem 2 diplomát. Meséljetek a leterheltségről még legyetek szívesek.
Az életben meg kell dolgozni mindenért, nem rinyálni kell, hanem megtenni amit meg kell a céljaink eléréséért.
#25 én is letettem 2 diplomát munka mellett, de mi vagyunk a kivételek mert ehhez elhatározottság és persze tudásra fogékonyság is kell, viszont a legtöbb egyetem mellett dolgozó kibukott az egyetemről.
Persze a saját felelősség fontos minden téren de fölöslegesen ne terheljünk le embereket, legyen az a célunk hogy minél többen legyenek sikeres emberek
"Az én idömbe is így volt,a maiak is kibírják."
Na emiatt nem fejlődik semmi ebben az országban. Igazi magyar hozzáállás: dögöljön meg a szomszéd tehene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!