Szerintetek jó hogy egy magyar diáknak egy nap nyolc órája van és négyig bent kell maradnia??
Legfőképpen Fidesz szavazókat kérdezném hogy ők miért gondolják ezt hogy ez helyes de a függetlenek és az ellenzékiek is felszólalhatnak
Engem már az őrületbe kerget az egész iskolai rendszer Hála Istennek lassan érettségi és kiszabadulok de részvétem minden gyereknek aki még ezt le kell hogy dolgozza.
Meg hogy az SNI-s gyerekeket is kell hogy hátrálja ez az egész iskolai rendszer és magántanulói státuszra nekik sincs lehetőségük
És teljesen kikészíti őket idegileg lelkileg tanárok és a diákok is egyaránt és ezzel nem foglalkozik nagyon a Magyar oktatási rendszer
(Miközben rengeteg SNI-s gyerek pl. idetartozik az autizmus sokkal többre tudja vinni az életében mint egy full átlagos gyerek gondoljunk itt pl. Einsteinre Bill Gatesre vagy Newtonra
Szóval igen mi a véleményetek erről????
Szörnyű, és e mellett még tanuljon is...
Bocs de ez több mint amit bármely munkahelyről el lehet várni.
Hozzáteszem tanárként sem könnyű.
Nem is a 8 órával van a legnagyobb baj (nyilván az is), hanem azzal hogy iszonyatosan le vannak terhelve.
Míg munkából kijösz és végeztél is, addig egy gyerek hazamegy és akár 8ig id tanul.
A legtöbb SNI-snek, mint az autistáknak lehetőségük van egyéni tanrendre. Down-kórosoknak nem, mert nekik fejlesztő környezet a normál iskola.
Én fideszes vagyok, de ezt szerintem sem csinálták jól.
#9, akkor szerinted mit csináltak jól? És lehetőleg ne az legyen a válasz, hogy „Mer' a Gyúrcsány jobb vó't?”.
Az iskolai rendszer egyáltalán nem optimális. És akkor még nem is beszéltünk olyanról, hogy sok helyen nincs is szakos tanár (és itt a legfőbb probléma, hogy az érettségi tárgyakból is sok helyen hiány van a tanárokból), tehát a tanulók kb. feleslegesen vannak bent azokhoz az órákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!