Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor fogok fizetést kapni az...

Mikor fogok fizetést kapni az egyetemtől?

Figyelt kérdés

Debreceni Egyetem által közvetített diákmunkán vagyok, igazándiból gyakorlaton. A kifizetés az ösztöndíjjal együtt szokott érkezni, viszont februárban a tanulmányi átlag kiszámítása miatt sokszoros később kerül kifizetésre a tanulmányi ösztöndíj.

A kérdés tehát az, hogy a januári fizetést is késve fogom megkapni vagy rendes időben 8-12.-e körül ahogy szoktak utalni?

2022. febr. 7. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ezt sajnos nem tudom megmondani neked. :/ az ösztöndíjak mindig márciusban érkeznek februárra visszamenőleg dupla pénzként ezt jól tudod. Ha nem kapod meg a béred 12-ig akkor valoszínű marciusban csak. De pl: PhD-n ilyen nincs. Nekünk ez a fizetésünk, szóval aki aktiválja a félévet, az kapja februárban is. :)
2022. febr. 9. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a fizetésnek nincs köze az ösztöndíjhoz mivel azt az iskolaszövetkezettől kapod. 10-ig el kell utalniuk a fizetést
2022. febr. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!