Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen volt a KRESZ oktatód?...

Milyen volt a KRESZ oktatód? Meg voltál vele elégedve vagy sem?

Figyelt kérdés
Te meg voltál elégedve a Kresz oktatóddal? Jó oktató volt vagy nem szeretted? Sok oktató olyan hogy felemeli a hangját és nem higgadtan magyaráz?

2022. febr. 6. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kizárólag női oktatót akartam és nagyon jól tanított. Határozottan, de segítőkészen. A modorával sem volt semmiféle probléma. Elsőre átmentem a vizsgán.
2022. febr. 6. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém konkrétan le se szart. Faterommal vezettem előtte (nem kózúton) így volt már némi rutinom és látta ő is, hogy nem lesz gond, így többnyire újságot olvasott. :D

Az elején elmondta merre menjek, aztán a zalai hírlapot szépen kiterítette maga elé és azt lapozgatta. Nagy ritkán felnézett meg dumáltunk közben és ennyi. Nem egy szabálykövető oktató volt, de én bírtam. Nyilván azért nem volt mindenkivel ilyen.

2022. febr. 6. 19:22
 3/6 grafno ***** válasza:
100%
Rokon volt. Vater is nala vizsgazott 18 évvel előttem kabe. Jó fej, kedves, nyugodt. Mindenkinek ajanlani tudom. Az elerhetosege www...
2022. febr. 6. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan régebben volt, 20-22 óra között volt az órám, motorjogsim volt, sokat vezettem, a várost ismertem, néha mondta, merre menjek, mást nemigen kellett.

Úgy a 20. óra környékén elaludt Budán, Pesten ébredt fel..

Kérdezte, hogy kerültünk ide, miért itt vagyunk?

Én meg úgy voltam: szerettem vezetni, miért ne menjek?

Mondtam: hogy ne kelljen lámpánál álldogálni, mindig arra mentem, amerre zöld volt.

2022. febr. 6. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A teljes tanfolyamot végig náluk csináltam, mivel ők voltak a városkában az egyetlenek, messzebb menni pedig nem akartam, de nem bántam meg egyáltalán. A egyetlen kifogásom, hogy elméleti oktatás alatt hideg volt a teremben, de minden más maximálisan rendben volt. Ez egy kis családi vállalkozás volt, szülők, és akkor még csak az egyik felnőtt fiú. Azóta is ajánlom őket mindenkinek. A kresz oktatóm a fiú volt különben, és maximálisan meg voltam vele is elégedve.
2022. febr. 7. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Folyamatos ordibálások. Jó nagy paraszt volt velem. Természetesen volt választásom, vagy ő, vagy egy másik akinél 1 év múlva tudtam volna kezdeni.
2023. ápr. 9. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!