Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsősegély vizsgát jogosítvány...

Elsősegély vizsgát jogosítványhoz meglehet csinálni szimplán tananyag alapján?

Figyelt kérdés

Szerintetek elég , ha csak megvásárolok egy tananyagot és azt megtanulom ? Vagyis személyes oktatásra nem mennék el ( idő hiányában ).

Ha megkérem az időpontot szerintetek sokára adnának ? Addigra fellehet készülni?

Köszönöm

2022. jan. 24. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Megtanulhatod könyvből is, de szerintem érdemes rááldozni azt a két délutànt a tanfolyamra. Annyira nem lehetsz elfoglalt, hogy ne férjen bele….

Nekem volt elsősegély végzettsègem, embert is élesztettem már újra (nem eü-sként) mégis mondtak el újat/kellett frissíteni az ismereteket.

Én kb 1 hétre rá kaptam már időpontot.

2022. jan. 24. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Hát megatnulni meg lehet csak ha demonstrálnod kell pl a lélegeztetést akkor jó ha láttál már életedben újraélesztő babát, meg tudod hogy a te esetetben mire kell figyelned.

Nekem pl óriási kezeim vannak és ha a könyv szerint csináltam akkor "tört" a baba bordája folyamatosan

Én is azt ajánlom hogy menj be erre mert különben nem lesz egyszerű dolgod

2022. jan. 24. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Online sokkal több időd fog elmenni rá, és mutatványokat csak fejbe fogod tudni, hogy kell. Ha ennyire idő hiány van, mindenképp menjbe. Ha nincs akkor, mindegy. Akkor talál 3dikra atmesz :D
2022. jan. 26. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat segít a személyes oktatás. Én elolvastam a tananyagot, majd elmentem egy 1 napos személyes tanfolyamra, ismétlésnek is szuper volt.

Ráadásul mindennapi élethez is hasznos, ha látsz egyszer ilyet az életben (sőt, inkább gyakrabban kellene), hogy kell kölözni, stabil oldalfekvésbe tenni stb.

2022. jan. 26. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kell a tanfolyam. Ha figyelsz és jegyzetelsz, akkor minimális tanulással gond nélkül át tudsz menni.

Én a tanfolyam előtt nem ismertem a tananyag 99%-át, ma mégis sikeres vizsgát tettem, pedig összesen talán 2-3 órát szántam a tanulásra 10 nap alatt.

2022. jan. 28. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:

online tanultam, és átmentem, de csak épp hogy. mondjuk tanulgattam is otthon, egy nagy plüssmedvén még a kötözést is gyakoroltam.

újraélesztésnél lehet gondod, mert ott nagyon pontosnak kell lenni. nagyon figyelik, h jó helyen van-e a kezed, és h 5 cm mélyre nyomod-e be.

2022. febr. 8. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!