Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Novemberben lemaradtam a...

Novemberben lemaradtam a szakdolgozat témaválasztásról. Csak évente 1x lehet témát választani vagy szemeszterenként?

Figyelt kérdés
Alapból úgy vagyok sajnos hogy félévet csúszok, részben ezért nem választottam témát, mert úgy gondoltam, hogy ebben a félévben fogok. Ezt évente csak 1x lehet megejteni vagy félévenként is? Abból kiindulva hogy záróvizsgázni meg félévente lehet.
2022. febr. 5. 08:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Az egyetemen szemeszterek vannak, mint ahogy eddig láthattad, nem pedig évek. Vannak hallgatók, akik őszi félévben végeznek a képzéssel és vannak hallgatók, akik meg tavasszal.

Szakdolgozattémát (legalábbis nálunk) a végzést megelőző félévben kellett választani. Ha tavasszal fogsz államvizsgázni, akkor az azt megelőző őszi félévben. Ha ősszel, akkor az azt megelőző tavaszi félévben.

Egyébként, nyugodtan választhattál volna témát. Én is választottam, de csúsztam egy félévet. Attól még a témámat és a konzulensemet rögzítették a rendszerben.

2022. febr. 5. 08:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen a másik a fele dolognak hogy tökre elfelejtettem a dolgot és ezért is maradtam le róla. Az az igazság hogy az első félévemet teljesen elb*sztam és nagyjából behoztam a lemaradásom de van még pótolni való. Azt esetleg nem tudod, hogy a szakmai gyakorlat félévében is lehet még felvenni tárgyakat?
2022. febr. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!