Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Katolikus gimiből kidobhatnak,...

Katolikus gimiből kidobhatnak, ha az LMBTQ-közösség tagja vagyok?

Figyelt kérdés

Ha mellette 4,8-as átlagom van és az egyik legjobb tanuló vagyok az évfolyamon akkor is?

Mikor 14 évesen középiskolát kellett választani, eszembe sem jutott, hogy bajba kerültek azért, mert szerelmes vagyok. Azt hittem, csak az számít, hogy jól tanuljak. Azért választottam ezt a sulit, mert a nővérem is ide járt és szerette, de most már nem akarok elmenni innen, mert ott vannak a legjobb barátaim.

Ja és amúgy 16 éves vagyok.

2022. febr. 4. 16:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha emiatt kirúgnak az Magyarországon törvénybe ütközik. Egyenlő bánásmódról szóló törvény, ami kiterjed a szexuális irányultságra is. Ennek értelmében nem rúghatnak ki se iskolából se munkahelyről, nem tagadhatnak meg tőled szolgáltatást, nem kényszeríthetnek semmire.
2022. febr. 8. 18:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szoktak ürügyet találni.
2022. febr. 8. 19:26
 23/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha kirúgnák és utána perelné az iskolát, akkor az iskolának bizonyítania kéne azt, hogy valami olyat tett, amiért kirúgást érdemelt. Egy 4,8-as átlagú, jó magaviseletű diákról (aki mellett az osztálytársai is kiállnának) nehéz lenne ilyet találni. Én nem hiszem, hogy az iskola megkockáztatná.
2022. febr. 8. 19:32
 24/24 anonim válasza:
Szia! Látom, hogy kb. 1 cipőben járunk. Valóban én nem osztogatok meg képeket a párkapcsolatomról viszont a tavalyi pride hónap alkalámval kitettem egy képet és semmi nem volt belőle még úgy is, hogy nem a polgári nevemet használom, de elég könnyen kinyomozható az instám. De nem csináltak semmit, még úgy is, hogy szinte biztos, hogy látták tanárok. Emellett van meleg fiú osztálytársam meg leszbikus évfolyamtársam. Úgyan úgy járnak ők is be és eddig semmi.
2022. nov. 14. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!