Írjak újra emailt?

Figyelt kérdés

Egyetemistaként ebben a félévben végzek, és mint legtöbb esetben, úgy nekünk is kelleni fog majd a következő félévben valahol gyakornokoskodni. Még hétfőn voltam egy helyen ahol interjút készítettek velem, és bár szerda délelőtt az adott személy visszairt hogy fel vagyok véve, de megkért hogy mondjam meg hogy a jövő hét elején mikor tudnank tartani egy online megbeszélést. Én rövid időn belül ezt meg is tettem, ám azóta sem kaptam visszajelzést, pedig elvileg kézbesítve lett az üzenet, így hát vagy nem nyitotta meg eddig, vagy ha el is olvasta de valamiért mégsem válaszolt. Ha még ma, vagy mondjuk hétfőn újra írnék neki az időponttal kapcsolatban, akkor lehet hogy még én tűnnék tolakodónak, ami nem éppen pozitív fényt vetne rám.

Ti mit gondoltok?

2022. febr. 4. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok ti.
2022. febr. 4. 09:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Írjál neki udvariasan.
2022. febr. 4. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!