Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki lehet játszani így egy...

Ki lehet játszani így egy gyakornoki állást?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, de levelező szakon és így sajnos nincs esélyem arra hogy felvegyenek valahova gyakornoknak... arra gondoltam hogy szeptembertől bejelentkezek valami sima nappalis OKJ-ra, hogy legyen egy nappalis státuszom.
2022. febr. 4. 09:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
??? Miért nincs?
2022. febr. 4. 09:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert csak nappalisokat lehet olcsón alkalmazni (adókedvezmény), így őket viszik el.
2022. febr. 4. 09:37
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem van levelezős munkatársam. Mindketten gyakornokok vagyunk.
2022. febr. 4. 09:37
 4/18 A kérdező kommentje:

Szerintem az eleg ritka... mar ha elotte nem abban a szakmaban dolgoztatok, vagy munkahelyen.

Mivel foglalkoztok?

2022. febr. 4. 09:38
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Egyikünk sem dolgozott előtte a területen (ha jól tudom), neki egyébként van mellette másik állása is. Programozunk.
2022. febr. 4. 09:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Na a programozas pont az ahol ezt lehet, mert meg papir nelkul is felveszik az embert ha tud, de ahol en vagyok (kozgazdasagtan) ott nem.
2022. febr. 4. 09:45
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Nincs egy ismerősöd sem, akinek vállalkozása lenne és aláírná a gyak papírod?
2022. febr. 4. 09:55
 8/18 A kérdező kommentje:
Nincsen, de nem azert szeretnek gyakornoknak menni hogy meglegyen az alairasom, tapasztalatot szeretnek gyujteni.
2022. febr. 4. 09:58
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csinàld a gyakot online és közben levelezőn menj főállásba valahova
2022. febr. 4. 11:02
 10/18 anonim ***** válasza:
41%
Mi értelme van elakadni egy aláíráson és 1-2 évet akár elpocsékolni arra, hogy gyakorlatot szerezz, ha a másik úton megvan a diplomád és elmehetsz főállásba dolgozni? Csak kérdezem, mert számomra nem logikus. Vagy csak szimplán nem tudod, hogy gyakornokként kávét fogsz főzni, meg fénymásolni fogsz, és senki semmibe nem tanít be, mert nem ölnek időt és energiát olyan emberbe, aki 10-12 hetet tölt a cégnél.
2022. febr. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!