Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik évet...

Vannak itt olyanok, akik évet kellett hoszabítsanak egyetemen?

Figyelt kérdés
Hogy dolgoztátok ezt fel? Mi miatt kellett? Sikerült elvégezni? Hány éves voltál? Én 24 vagyok, végzős, de biztosra tudom, hogy kell hosszabítsak, és nem is biztos, hogy csak 1 évet nem tudom hogy dolgozzam ezt fel, és már semmi motivációm nincs, hogy miért csináljam. Engem borzasztóan megvisel lelkileg a kudarc, viszont tudom, hogy nem tettem eleget ahhoz, hogy sikerüljenek és nem azért mert nem szeretnék vele foglalkozni, hanem, nem érzek magamban erőt, tudom, hogy szeretném, de nincs bátorságom meglépni dolgokat, elég nehezen illeszkedek be, és nehezen alakítok ki kapcsolatokat, számomra ez is nehezítő tényező.

#egyetem #évhosszabítás
2022. febr. 3. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kellett. Családi gondok miatt. Igazából nem volt nagy törés, mert fontosabb volt, hogy otthon kikerüljünk a bajból (eü probléma, szóval nem rajtunk múlt). Szóval az volt a legkisebb gondom, hogy csúszok-e vagy sem. Nem passziváltam, hanem mindig teljesítettem, amennyit tudtam, így most, az utolsó félévben már alig lesz hátra valami.

Szerintem ne aggódj ezen! 1 év ide vagy oda nem számít semmit.

2022. febr. 3. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy szemesztert ráhúztam, mert a covid miatt nem tudtam megcsinálni a szakdolgozatomat (Szüleim is beteget voltak és Én is). Nehéz időszak volt, megviselt mindenkit. Kicsit szomorú voltam miatta, viszont most befejeztem sikerrel a képzést.

Ne szomorkodj, mert az idő nem fog gyorsabban múlni akkor se, ha depressziós leszel.

2022. febr. 3. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!