Akik levelezőn végzik az egyetemet hol találnak maguknak gyakorlati helyet ?
Figyelt kérdés
2 félév múlva meg kell kezdenem 12 hét gyakorlatot, levelezős vagyok, nem az utosó pillanatban szeretnék kapkodni. Igazából a kérdésem, hogy nézegettem a gyakornoki pozíciókat, de mindegyiknél feltétel a nappali tagozat. Sajnos én csak levelezőn tudom a képzés csinálni, a jelenlegi munkahelyemnek pedig semmi köze ahhoz amit tanulok (psz), így azoktól kérdezem akik hasonló cipőben jártak, járnak, hogy hogyan teljesítették a kötelezőt?2022. febr. 1. 17:10
1/3 anonim válasza:
A gyakorlatot akármilyen cégnél eltöltheted, nem csak ott, ahol gyakornoki helyet hirdetnek. Nézz ki 10-et, menj be és beszélj velük! Mondd, hogy ingyen mész, lelkes vagy, stb. Agilitás! ;)
A gyakhely megszerzése még oké, de mit fognak szólni a munkahelyeden, ha nem mész be dolgozni, mert gyakorlaton vagy? A probléma szeirntem itt kezdődik, nem a hely megtalálásánál. Az lesz, csak fizu meg főállás nem.
2/3 anonim válasza:
Pontosan milyen helyre lenne szükséged? Mesélj róla kicsit (pl. én vállalkozó vagyok, saját céggel, hátha tudjuk neked igazolni, de biztos nem én vagyok az egyetlen errefelé :)). Adj több infót, mi kellene :)
3/3 anonim válasza:
Eleve úgy mentem oda, hogy már dolgoztam a szakmában (ha nem így lett volna, mihamarabb váltottam volna) gyakorlatilag csak bevittem a papírt a főnökömhöz, az meg aláírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!