Mennyire nehéz megírni egy emelt szintű kémia és biológia érettségit 80-85%-ra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy relatív az, hogy kinek mi könnyű és mi nehéz... De mégis kíváncsi vagyok az egyéni tapasztalatokra. Még messze van azért nekem az érettségi, 10.-es vagyok, de már lassan elkezdenék arra felkészülni.2022. febr. 1. 11:50
1/2 anonim válasza:
Fel lehet készülni. Nyilván ez az első komolyabb kihívás az ember életében, ráadásul a kémia, fizika és hasonló tárgyak körül amúgy is van egy misztikum, hogy ezek milyen nehezek, pláne emelt szinten, mégis azért évről évre sokan tudják teljesíteni. Szorgalmasnak kell lenni, le kell ülni és meg kell tanulni/gyakorolni, de nem kell zseninek lenni hozzá. Gondolom orvosihoz kell, én anno nem vettem észre, hogy az ország legokosabb emberei lennének a csoporttársaim, teljesen átlag képességű volt a hallgatóság nagy része, csak a szorgalom volt átlag feletti.
2/2 anonim válasza:
Nehéz. Mindkettő elég tanulós de ha valaki céltudatosan felkészül és nem sunyulja el a gimis éveket meg rendesen tanul a fakultációkra, onnan teljesíthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!