Emelt biológia érettségire mennyi idő alatt lehet felkészülni?
Erettsegire minden tantargyra egy-egy napot szantam :) De amugy a negy ev alatt olyat is megcsinaltam, hogy egy het alatt megtanultam a tortenelem konyvet mint egy verset es a tanar barhova belekerdezhetet, onnan folytattam :)
Amugy en ugy csinalom, hogy ejjel tanulok amikor nyugalom van az eletben es semmi nem zavar az odafigyelesben.
Nem ismerem a lelki állapotod.
Nem ismerem a szokásaidat.
Nem ismerem a tanulási módszertanod.
Nem ismerem a logikai képességed.
Nem ismerem a szövegértési képességed.
Nem ismerem az értelmi képességed.
Csak az átlag agyatlan gondolja azt, hogy ha valaki odaírja, hogy 4-6 hónap, akkor az kőbevésett valami.
A sikerült felfognod a fenti felsorolást, akkor érteni fogod, mire akartam rámutatni.
2-es vagyok.
Akkor csináld azt, hogy az embertan, sejtbiosz tanulásánál tudatosítsd, hogyan érzel, hogyan viselkedsz?
Pl.
- Nyugodt vagy.
- Szereted.
- Odafigyelsz rá.
- Örülsz neki.
- stb.
Ezeket az állapotokat gyakorold be, végül vetítsd ki a növénytan, állattan tanulására.
Meg kell értened, hogy a megalapozott információk, a tanulás érted van, a javadat akarják szolgálni. Neked meg annyi a dolgod, hogy szereted őket, odafigyelsz rájuk, a legjobbra törekszel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!