Mi lenne a megoldás? Segítség!
Nekem idén lesz a felvételim, nagyon szeretnék német tagozatra menni. A baj az hogy én 15 éves vagyok(májusi)
és még nem tanultam németül. Kezdőket pedig csak 5 éves képzésre vesznek fel,4 évesre csak akkor ha már tanultam németet.(Amúgy nem buktam meg, csak külföldön éltem, ezért vagyok ennyi 8.-os létemre) Szóval akkor 21 évesen fejezném be a gimit. Nem tudom mi lenne a legjobb. Mert szerintem az elég ciki.. Azok a gimik amik jók lennének, vagy Budán vannak, vagy magániskolák, vagy mindkettő...Nem tudom mit csináljak! valami ötlet?
Szerintem nem gáz. Én 22 évesen fogok érettségizni nappali gimin, mert beteg voltam. 4x kellett halasztanom.
Amíg nem drogoztál/lettél terhes/lógtál, vagy bármi más, addig a többieket minősíti, ha a koroddal cikiznek.
Én most vagyok 20 éves, és 10. osztályos. Tudják a többiek, de szóba sem jön. Úgy nézek ki, mint Ők.
Szóval fel a fejjel, ha intelligens a bagázs, senkinek nem fogja bántani a csőrét! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!