Lehet a magatartásomon javítani év végére? Gimnáziumnál átjelentkezés esetében nézik a magatartást és a szorgalmat?
Kaptam egy osztályfőnöki figyelmeztetőt, emiatt nem értem, miért 3-as lett a szorgalmam es a magatartásom. Senki ne ítélkezzen, azért kaptam, mert otthon hagytam párszor a belépőkártyám. :///
Amúgy jeles tanuló vagyok, és minden órán rendesen viselkedem, emiatt sem értem. :((
A Szent Lászlóba jelentkeznék át.
Gondolom bele volt írva a figyelmeztetőbe,hogy miért kaptad.
Én vinném azt is az átjelentkezéskor és elmondanám,hogy ez az oka.
Legyegyszerűbb az igazat mondani.
Hat jah, engem is idegesít, valóban baromság, ezért is idegesített fel ez a dolog, hogy ilyen kis apróságért ofőit kapni. ://
Nem véletlenül akarok sulit váltani.
De a lényeg az, hogy akkor nézik az átjelentkezésnél ugye?
Egyszóval így is átvesznek, ha csak 2 db 4-esem van (abból is az egyik tesibol :// ), de minden másból 5-ös vagyok (fizikából meg dícséretes)? + meg ugye a magatartás és a szorgalom is bekavar emiatt
A gond inkább azzal lehet, hogy a Lászlóban nincs hagyományos gimnáziumi osztály, minden osztály tagozatos, eléggé speciális tanrenddel és követelményekkel tanul. Szóval nem mindegy, eddig milyen tárgyakat milyen óraszámban tanultál.
Belépőkártya viszont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!