Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet a magatartásomon javítan...

Lehet a magatartásomon javítani év végére? Gimnáziumnál átjelentkezés esetében nézik a magatartást és a szorgalmat?

Figyelt kérdés

Kaptam egy osztályfőnöki figyelmeztetőt, emiatt nem értem, miért 3-as lett a szorgalmam es a magatartásom. Senki ne ítélkezzen, azért kaptam, mert otthon hagytam párszor a belépőkártyám. :///

Amúgy jeles tanuló vagyok, és minden órán rendesen viselkedem, emiatt sem értem. :((

A Szent Lászlóba jelentkeznék át.

2022. jan. 26. 07:11
 1/8 A kérdező kommentje:
* és a szorgalmomon javítani?
2022. jan. 26. 07:12
 2/8 A kérdező kommentje:
*szorgalmamon
2022. jan. 26. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom bele volt írva a figyelmeztetőbe,hogy miért kaptad.

Én vinném azt is az átjelentkezéskor és elmondanám,hogy ez az oka.

Legyegyszerűbb az igazat mondani.

2022. jan. 26. 07:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Magánvélemény, de ez a belépőkártya akkora irtózatos baromság. Nekem annó a gimiben megpróbálták bevezetni. A sulimban volt rendes (5 és 4) meg 6 és 8 évfolyamos gimis osztályok meg általános iskola, szóval voltunk egy páran. Tippelj mennyi ideig működött! Spoiler: kb. 3 hónapig, aztán a vezetőség feladta.
2022. jan. 26. 08:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Hat jah, engem is idegesít, valóban baromság, ezért is idegesített fel ez a dolog, hogy ilyen kis apróságért ofőit kapni. ://

Nem véletlenül akarok sulit váltani.

De a lényeg az, hogy akkor nézik az átjelentkezésnél ugye?

Egyszóval így is átvesznek, ha csak 2 db 4-esem van (abból is az egyik tesibol :// ), de minden másból 5-ös vagyok (fizikából meg dícséretes)? + meg ugye a magatartás és a szorgalom is bekavar emiatt

2022. jan. 26. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

A gond inkább azzal lehet, hogy a Lászlóban nincs hagyományos gimnáziumi osztály, minden osztály tagozatos, eléggé speciális tanrenddel és követelményekkel tanul. Szóval nem mindegy, eddig milyen tárgyakat milyen óraszámban tanultál.

Belépőkártya viszont nincs.

2022. jan. 26. 14:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, majd kell írnom valszeg egy különböztetit. Ezzel kapcsolatban mindent tudok. Csak a magatartás és a szorgalom miatt aggódtam, hogy nézik-e.
2022. jan. 26. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ezzel kapcsolatban... Ha van ez az ofőim és mellette egy ofő dícsérő akkor ezek kiegyenlítik egymást, tehát olyan, mintha nem is rontana a magatartasomon es a szorgalmamon?
2022. jan. 28. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!