Ebben az esetben a biomérnök vagy élelmiszermérnök alapszak a jobb választás? Miért?
Biotechnológiával kapcsolatos kutatásokat szeretnék majd végezni.
Már van két szak, ahová biztosan jelentkezek (az egyiket egyenlőre úgy néz ki, hogy csak 1 helyen indítják, a másiknál meg szintén csak 1 hely van elérhető távolságban)
Valószínűleg be fogok a másik két szak valamelyikére kerülni, de azért a biztonság kedvéért be szeretnék írni egy olyat is, ahová alacsonyabb pontszám esetén is felvennének.
Különösképpen nem szeretnék sem élelmiszermérnök sem biomérnök lenni, viszont ez a kettő tűnik még a legjobb alternatívának.
((⚠️Tudom, hogy nem ezekkel lehet a legjobban keresni, szóval nem ilyen jellegű hozzászólásokat várok⚠️))
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi az hogy biotechnológiával kapcsolatos kutatásokat akarsz végezni? Fermentorokat akarsz fejleszteni? Új gyógyszereket vagy kifejleszteni? Gyártási technológiát fejleszteni élelmiszerhez/gyógszerhez? Ezeket igazából bármelyik szak esetén tudod művelni.
Itt egy link hogy a BME-n milyen kutatások futnak. Ezek közül az F-laboros és a biofinomítós az ami ténylegesen biotechnológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!