Januári hónapra hol tudnék diákmunkát találni Budapesten?
Ma volt az utolsó vizsgám egyetemen és szeretnék a maradék 3 hétben dolgozni valahol.
Sajnos szorgalmi időszakban annyira kaotikus volt/lesz az órarendem, hogy nem tudok dolgozni, mert sehova nem vesznek fel úgy, hogy nem bírok hétköznap minimum 20 órát vállalni.
Van pár alkalmi munka, de szerintem 3 hétre találni valamit, amit most rögtön elkezdhetsz, hogy kihasználd az idődet felejtős.
Realisztikusan 1-1,5 hetet fogsz dolgozni és akkor sem folyamatosan lehet hogy csak 10 órát egy héten. Ezek az alkalmi munkák kiszámíthatatlanok.
Szerintem mindenképpen jó ötlet lenne ha előre tanulnál pici, mert nyílván nem tudsz 40 órában dolgozni, majd szorgalmi időszak elején picit tovább dolgozol.
Például én is ezt csinálom.
Van 2 tantárgyam, amiből konkrétan vannak előadás videók, diák, jegyzetek stb... és eleőre letudom tudni az első pár hetet.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos előre tanulni nem tudok, mert nincs miből🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!