15 éves vagyok és Diákmunkát keresek Budapesten?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kéne egy kis pénz és nem is unatkoznák. De egyszerűen nem találok diákmunkát ami nem 18. életév betöltése után van. Tudom kell nekem szülői beleegyezés ezt tudom. Szóval tudnátok mondani munkalehetőségeket? Előre is köszönöm!2013. jún. 23. 14:58
1/3 anonim válasza:
Nem is fogsz találni diákmunkát, mert a munka törvénykönyve szerint 16 éves kortól lehet munkát vállalni.
15 éves kortól csak és kizárólag kulturális, művészeti, sport-, hirdetési tevékenység végezhető.
Csak a fenti speciális munkákért kaphatsz pénzt. törvényileg más lehetőséged nincs. Majd jövő nyáron dolgozol törődj bele.
2/3 anonim válasza:
ez nem így van. 16 éves kortól dolgozhatsz magadtól, 15 évesen meg annyi változik csak hogy anya/apa írja alá a dolgokat. Neten biztos hogy nem fogsz találni munkát, el kell menni személyesen egy diákszövetkezethez és majd ott segítene, és mondanak neked álláslehetőségeket :) de ne számíts nagyra, max szórolapozás,szerintem :/
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:)
2013. jún. 26. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!