Budapesten hol lehet viszonylag olcsón papír írószereket vásárolni?
Figyelt kérdés
Leginkább füzetek miatt, nem Pesten nőttem fel ezért fáj kiadni egy füzetre 1000+ forintot, 300-400-500 forint körül lehet valahol viszonylag jobb minőségű füzeteket kapni?2022. jan. 11. 10:28
1/4 anonim válasza:
Jobb minőségű az nem olcsobb! Vagy a Buxád nyitod ki vagy a szemed és bejársz minden uristen voltot és Ida mész vissza, ahol a kegolcsóbb!!
Anugy Google Mapsba beirod h írószerbolt és kidobja
2/4 anonim válasza:
Nekem a pepco füzeteivel nem szokott gondom lenni, szövegkiemelőt is onnan veszek. Ha valami "extrább"(füzeten belüli irattartós, nagyon vastag füzet stb) füzet kell a Tescoba szoktam menni, időnként nagy akciók vannak rájuk, külön újságban még nem láttam hírdetve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!