Egyetemen, ha javító vizsgát írtam, akkor miért van még a régi jegy is bent a Neptunban?
Figyelt kérdés
Régi jegy törlésre kerül?2022. jan. 10. 23:12
1/2 anonim 

válasza:

A Neptunban hol? Pl. a felvett vizsgáknál ugyanúgy ott marad. De a leckekönyvben csak az új jegy lesz bent.
2/2 anonim 

válasza:

én nemtom,de akkor lehet, hogy jelezd a tanárnak, hogy frissítse, az aktuálisat mutassa; csak szépen fogalmazzad meg. mer én most ezt csakígy ideírtam.
ja és nem tom, meddig kll beírni a jegyeket, de lehet pl nem szereti az esetleges sürgetést; de lehet,hogy csak még nem jutott el odaáig, hogy odajusson,hogy beírja. mert pl lehet, hogy hozzátartozót ápol, vagy van még ideje, ráérős, vagy bármi lehet enenk hátterében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!