El tudom intézni az egyetemi tárgyfelvételt Neptunon keresztül, ha az adott időszakban külföldön vagyok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 15:34
1/5 anonim 

válasza:

Ha az adott országból eléred a neptun weboldalát, akkor igen.
Pár extrém kivételtől (pl. Észak-Korea) ez sikerülni fog.
2/5 anonim 

válasza:

Ha van normális netkapcsolat persze.
Egyik évben én egy prágai kocsmából vettem fel a tárgyaim, mert pont arra esett amikor oda utaztunk.
A sör miatt kevésbé is húztam fel magam rajta, hogy 20 percig nem engedtet be szokás szerint :D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😊
2022. jan. 11. 09:11
4/5 kokomfitty 

válasza:

A zh feladatokat is itt fogod megoldatni?
5/5 A kérdező kommentje:
Uu megérkezett a vicces gyerek mi? Már csak rád vártunk.
Röviden szólva nem. Bővebben, általában én segítek másoknak a zh-kat és a vizsgákat megírni, úgyhogy erről ennyit.
És ha mégis itt akarnám megoldatni, az ellen sem tehetsz semmit.
Amúgy képzelem, milyen szar életed lehet... Legjobb szórakozásként provokatív válaszokat írkálni GYIK-re... Szánalomra méltó.
2022. jan. 13. 17:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!