Történt már valakivel csoda egyetemi vizsgán?😃
Figyelt kérdés
Szóbeli vizsgára gondolok, amikor úgy érezted, hogy abszolút semmi esélyed, de mégis hatalmas mázlid volt és Isten megsegített és sikerült?2022. jan. 10. 00:59
11/12 anonim válasza:
Igen. Hát elsőre sajnos megbuktam. Ez 5. évben volt (osztatlan képzés), utoljára elsőben buktam meg, hát nem voltam boldog. Erre B vizsgán kihúzom azt az egy tételt, amiről senki nem tudta pontosan, mit is kell elmondani, és amiből még soha senki nem felelt átmenős jegyre. Úgy voltam vele, hogy akkor úgyis mindegy, azt mondom, ami a véleményem a tételről. Hát kisült, hogy az oktató is pont úgy gondolta és tökre örült, hogy másnak is átment a dolog. Nem is értem, de a lényeg, hogy meglett.
12/12 anonim válasza:
Az összes. Nagyon izgulós vagyok. A diploma védésemen majdnem rosszul lettem. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!