Ha nekem 9. Ben természetismeretem volt, de 13.-ban is akkor, hogy írjam be a felvibe? Mert nem engedi mind a két helyre ugyan azt.
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 14:41
1/2 anonim 

válasza:

Ezt nem teljesen értem. A 9. évedet alapból nem kell beírni úgy emlékszem, csak az utolsó kettőt. Ott direkt leírja h melyik évhez jelölöd be éppen, az utolsó és az utolsó előtti évnél. A természettudományos tantárgyak közül kell választanod egyet, amit legalább 2 évig tanultál. (ha te komplexet végeztél, akkor azt kell bejelölnöd, azt ami a bizonyítványodban szerepel. Nekem is azt kellett.). Úgy emlékszem, hogy nem is kell beírni semmit, csak nyomkodni kell. Remélem segítettem, bocsi ha hülyén fogalmaztam meg. Ha tévedek, valaki javítson ki!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát oda úgy van írva, hogy “ha nincs olyan amit az utolsó illetve az utolsó előtti évben tanultál, akkor kettő darab természetismereti tárgyat kell be írni (fizika stb) és nekem úgye 12-13.-ban nem volt természetismereti tárgyam ezért kell kettőt beírnom. De nekem a kettő természet ismerteti tárgyam az a természetismeret volt 9.-ben illetve 12.-ben semmilyen más, és ezt nem tudom be irni mert nem engedi mind kettő helyre ugyan azt irni
2022. febr. 13. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!