Mikor lesz már távoktatás?? Már októberben be kellett volna vezetni
Jelenleg ugyanúgy éljük az életünket maszkban és oltási igazolvánnyal, mint a covid előtt. Bulizhatsz ezerrel (gondolj itt a szilveszteri piálásodra), mehetsz moziba, színházba, mellbe, plázába... akkor miért legyen online oktatás?
Az online oktatás előtt szerintem rengeteg más korlátozó intézkedést kéne bevezetni.
Szilveszteri piálásomra? Egy korty alkoholt nem ittam fél éve, ez nem talált. Oltási igazolványom sincs.
És az se igaz hogy az online oktatás előtt szerintem rengeteg más korlátozó intézkedést fognak bevezetni, mert a diákok között terjed a legjobban a vírus + középiskolás gyerekkel nem kell otthon maradnia a szülőnek
Nem az a baj ha valaki elkapja a vírust, hanem az ha valaki kórházba kerül vagy belehal. Naponta nézem a covid híreket. Szerencsére nem halnak meg tömegével a diákok a covidban. A covid halálozási esetek közt elvétve fordul elő középiskolás eset.
A jelenlegi helyzetben nem indokolt az online oktatás. Szerintem ugyanúgy nem lenne online oktatás ha most 2023-at írnánk. Nem hiszek abban, hogy az online oktatás bevezetésével rögtön eltűnne a covid és mindenki boldogan élne mint a paradicsomban.
Utolsó indokom: mondj egy európai országot ahol már hónapok óta központilag országosan elrendelt online oktatás van és ezt az intézkedést másolhatná kis hazánk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!