Hogy élitek meg a végzős éveteket?
Sziasztok!
2022-ben, azaz idén fogok érettségizni.
Arra lennék kíváncsi, hogy a többi sorstársam hogyan éli meg a gimi utolsó évét. :)
Kezdem én:
Én nagyon stresszelek, lassan itt van a februári jelentekezés és még nem is tudom hova jelentkezzek. Nyelvvizsgám még nuku és még csak most döntöttem el miből fogok emelt szinten érettségizni.
Veletek mi a helyzet?
Ugyán én már jó 4 éve voltam végzős, de azért leírom:
Összességében nagyon jó volt, sokat buliztunk, császkáltunk a barátokkal. Stresszeltem a tanulas miatt, de évközben semmivel se volt rosszabb mint pl a 11.-ik. Sőt, kevesebb targyam volt. Érettségi előtt par hetet tanultam, minden elég jó lett.
Ne stresszeld túl magad, mert felesleges. Mindenki ijesztget, de nem kell betojni. Az egyetemen egy durvább vizsgára kell annyit tanulni mennyiségre mint az egész érettségire (5 tárgy írás és szóbeli). Ami elsőre még nehezebb lesz.
Ezt is meg lehet szokni. Így már alapdiplomásként 200 oldal nem sok. Gimiben 30 oldalért kivoltam. Meg kb mindenki.
Nyugi, elvezd, állj neki időben, no para:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!