Végzős óvodapedagógus hallgatók! Elfogtok helyezkedni óvodapedagógusként miután lediplomáztok?
A kérdésem abszolút nem provokációnak szánom,csak mint végzős óvodapedagógus hallgatót érdekel ,hogy tekintve a pedagógusi béreket illetve más egyéb ok miatt ,van e rajtam kívűl olyan óvodapedagógus hallgató ,aki nem tervez elhelyezkedni a szakmában a diploma után. Kicsit a szakdolgozatomhoz is köthető ez a téma/ kérdés,úgyhogy ez a másik ok amiért ezt a kérdést feltettem.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ugyan nem óvodapedagógusnak tanulok, hanem tanítónak (2.éves vagyok) mert ez volt a gyerekkori álmom. De már most tudom, hogy nem fogok és nem is akarok vele elhelyezkedni amíg ilyen alacsony a bér. Mellette gazdasági mesterképzésen tanulok amiben jelenleg is dolgozom.
Elhivatottság ide vagy oda, ettől nem lesz számomra olcsóbb se a kenyér sem pedig a rezsi.
Sajnálom, hogy töröltettétek a válaszomat.
Azért hasznos lenne átnézni az igekötős igék helyesírására vonatkozó szabályokat. Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!