Érdemes angol/infó szakos tanárnak tanulni?
Figyelt kérdés
5 éves a képzés, más városban lenne (kb 1,5 óra busszal)
Szerintetek?
2022. jan. 5. 14:23
1/5 anonim válasza:
szia!
Nem vagyok felnott, de azt tudom, hogy a tanarok nem keresnek valami jol. (Az egyik tanarom pont angol es info tanar egybe, es sokat panaszkodik, hogy ha nem rontotta volna el, nem lenne most tanar)szerintem keress valami masik allast:D
2/5 A kérdező kommentje:
De ha nincs más szak ami érdekel :/
2022. jan. 6. 11:45
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen!
Bármikor elmehetsz vele magántanárnak is.
Ha pedig megtanulsz programozni rendesen, pályát válthatsz vele és dolgozhatsz az IT-ban. Vagy tanárkodás mellett szabadúszóként például UpWorkön.
4/5 anonim válasza:
Ha más nem érdekel, akkor teljesen jó, infóval biztos nem fogsz éhenhalni. Azt viszont javaslom, hogy az egyetemi képzésed során próbálj rágyúrni még egy idegen nyelvre az angolon kívül. Ha tudsz C2-es szinten angolul és egy másik idegen nyelven B2-es szint körül, akkor biztos lesz sok lehetőséged a munkaerőpiacon. Én a spanyolt vagy esetleg a németet javasolnám, de valami biztos legyen. De mire odaérsz hátha már a tanárokat is elkezdik megfizetni.
5/5 anonim válasza:
Ha az infó érdekel, és jó vagy belőle, a legrosszabb választás a tanári. BÁRMI infósat előbb ajánlok, karrier, fizetés, előrelépés, megbecsültség szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!