Milyen szakmát ajánlanátok nekem? Nekem kell dönteni, de kíváncsi vagyok külső szem mit lát.
Figyelt kérdés
Humán beállítottságú vagyok, szeretek az embereknek segíteni pl. egy problémát megoldani. Érdekel az egészséges életmód, szeretek edzeni is. Vállalkozástól félek, hogy ma mo.-on csőd lenne. Pl. a masszás nem kifizetődő szerintem. Fősuli, egyetemhez nem vagyok elég eszes, szóval szakma lenne jó. Szeretem az állatokat is. Kutyakozmetikus is tetszik, csak ugye az is vállalkozás, nem tudom mennyire érné meg beleölni a pénzt.
Elsősorban milyen szakma érné meg, és ha van vállalkozással kapcsolatban tapasztalat, ami jó eséllyel befutna azt is szívesen fogadom.
Köszönöm.
2022. jan. 2. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!