Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Levelezőn szakmai gyakorlat?...

Levelezőn szakmai gyakorlat? Hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet levelező képzésben több hetes szakmai gyakorlatot teljesíteni, hiszen azért megy valaki levelezőre, mert mellette tanul. Hogy van ez?
2010. szept. 7. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a szakodnak megfelelő munkakörben dolgozol, elfogadják gyakorlatnak a munkádat, szóval nem kell keresgélned, csak aláíratni a főnökkel pár papírt és le is van tudva :)

Nálunk így magyarázták

2010. szept. 9. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, ezt én is tudom, de mi van akkor, ha pont azért akarok tanulni, mert munkahelyet, munkakört akarok változtatni? Ilyen esetben hogyan lehet megoldani a 6 hetes gyakorlatot?
2010. szept. 10. 18:13
 3/4 anonim válasza:
100%

Erre a kérdésre engem is nagyon érdekelne a válasz! Itt helyben nincs olyan egyetemi szak, amire szívesen jelentkeznék, viszont nem szeretnék albérletbe költözni (a szakért is fizetnem kell). Ezért számomra a levelező a legjobb megoldás, de a szakmai gyakorlatot én sem értem.

Most mondok egy általános példát: Ha valaki vendéglátásban dolgozik, nem igazoltathatja le ott a gyakorlatát, ha közgazdász hallgató.

2017. szept. 11. 09:40
 4/4 Tomoprof ***** válasza:
100%

Logikus számomra, hogy valaki aki egyetemen tanul, az mellette valami diplomához NEM kötött munkát végez. Tehát hogy is lehetne olyan tapasztalata amit elfogadnak?!

A problémák amikbe ütközök sorozatosan:

-Levelező tagozatos hallgatókat nem alkalmaznak gyakornoknak

-Előző munkahelyeim (6 hónapnál hosszabb szakmához tartozó jellegű) nem hajlandóak kiadni a munkáltatói igazolást, és munkaköri leírást, indoklás nélkül.

-Normál munkahelynél, ha megemlítem a 6 hetes gyakorlati dokumentumot, kirúgnak. (Feltételezhetően, mert azt gondolják hogy utána nem maradnék úgysem.)

Válasz nincs, nem is lesz.

2021. aug. 3. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!