Nyelvvizsga amnesztia 2022 újra lehetséges?
Amúgy miből gondoltad, hogy a te vergődésed nekem számítana, vagy változtatna a véleményemen?
Főleg úgy, hogy kettőig nem tudsz elszámolni, mert csak 2 diplomát írtam, te pedig már hármat…
A nyelvvizsgátlan diplomádat is felmentéssel végezted el??
Aki ilyen okos, annak azt hittem csak harom diplomaja lehet…🧏♀️
Egyaltalan nem celom a velemenyedet megvaltoztatni, eszemben sincs, gondold csak tovabbra is azt, hogy a nyelvvizsga papir nem csak a toaletten lehet fontos…💆💆💆
Ok, érvek elfogytak jöhet a személyeskedés…
Nem vártam többet… :-)
Látom, nagyon szereted az emojikat, kapsz is párat: 🤡🤡🤡🤡🤡
Nálunk pl 2 különböző nyelvből felsőfokú nyelvvizsga kell....
Egy megvan, mád dzakon már kézhez kapnám a diplomát. De egyedül ezen a szakon kell 2....
Mindez rengeteg pénz...szerintem ez gusztustalan lehúzás,nem több.
A nyelvvizsga központok zsebét kell tökni,biztos van ott pár haver.
Külföldön pl. ez miért nem elvárás? Mégis több ember beszél idegen nyelvet. Talán itt is többen beszénének,ha nem lenne ez a fojtogató kényszer.
Én a mestert már külföldön tervezem,ahol a felsőoktatás normálisan van felépülve.
#264:
Én vagyok a diplomaszámos.
Mérnöki diplomám van, a műszaki vonal azt gondolom kemènynek számít. Mégis megcsináltam. És nincs nyelvérzékem, a nyelvtan nagyon nehezen ragadt rám.
Tényleg nem bántásból, de ne a kifogásokat keresd, hanem foglalkozz a nyelvvel. Meg kell csinálni a nyelvvizsgát, pont.
Hiába mondogatod később, hogy de a GYK-n is egyetertett veled egy névtelen ismeretlen, hogy szerinte az ének-tene tanárnőnek sem kellene nyelvvizsga, főleg ha egy nem nemzetiségi iskolában tanít egy zsákfaluban, ami ráadásul Borsodban van és halmozottan hátrányos helyzetű.
Senkit nem fog érdekelni… a diplomád meg kell 🤷♀️
#270:
Az a nagy helyzet, hogy a másik visszaüt.
Nézd meg szépen, miket engedtèl meg magadnak velem szemben, kezdve onnan, hogy te kezdted a szenélyeskedést velem.
És legutóbb màr hova jutottál el.
Igen, ilyenkor már a másik is meg fog engedni magának kevésbé vállalható stílust….
Lehet, hogy én vagyok a jövő mérnöke, ám amíg én a wc kefét megfogva szart is tudok puculni a mérnökség mellett ha az èlet úgy hozza…
… addig te megmaradsz a szarpucolásnál, mert másra bem vagy jó.
Mert te az n+1. kifogást keresed mindenre, mutogatsz azokra akik tettek és el is értek dolgokat. Közben pedig láthatóan 0 vagy, ezt meg is mutattad.
Most gyorsan személyeskedj vissza valamit, majd sírd el a bánatod, hogy a jövő értelmiségi mérnöke milyen csúnya stílusban mert visszaírni neked a bunkóságaidra.
Mert bunkónak lenni is csak neked szabad úgy látszik :-)))
Amúgy már ígérted, hogy a hozzám hasonló értelmiségi senkikkel nem vitatkozol. Lassan megtehetnéd, hogy bevàltod :-)
Ja, kapsz emokikat is, mert neked ez a szint:
🤣😀🤡🐒🤷♀️🚨🥲😕🫠😱🙄🏳️🌈🤢🤑😉🤭😆🔴😵💫🥰☹️❓😃🫢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!