Álláskeresésnél hátrányt jelent, ha egy szakot nem nappali, hanem levelezői tagozaton végeztél el?
“ Ugyebár levelezőin sokkal kevesebbet vagy órán, így nyílván nem teszel szert akkora tudásra.”
Kivéve, ha már a szakmában dolgozol mondjuk technikusként. Egyébként meg most csinálunk külföldi főiskolán másoddiplomát a covid miatt online, csak kapkodom a fejem, hogy mennyi infot le lehet adni távoktatásban és mennyire jól működhet a 20 évvel ezelőttihez képest. (Akkor csináltam az első diplomát)
"Nincs vele baj, ha valaki a szakmában való aktív évek mellett végez el egy egyetemi levelező képzést, de ez nem általános és erre nincsen mindenkinek lehetősége."
Nagyon ritka, hogy valaki ne tudjon elmenni dolgozni és mellette levelezőn tanulni. Ez általában a nemakarás számlájára írható. 19 évesen is dolgoztam egyetem mellett és 35 évesen is ezt teszem. Tanulni és dolgozni is lehet, csak akarni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!